Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем - останах без скорости!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем - останах без скорости!!

Честит Великден колеги, днес я закъсах, карам си аз и в един момент усещам че не мога да включа на никоя скорост!!! спирам ,напред назад, не ще да включи - лоста стана по свободен и до там , викам приятел и ме дърпа до в къщи , та въпроса ми е - от къде да я почвам утре , явно нещо се откачи , мога ли без канал да мина или утре пак трябва да я дърпам....за GTV -то става въпрос
    Last edited by hammar; d.m.y г., 21:42.
    Alfa GTV 1.8 TS
    Alfa 33 1,4 feeling 94г.
    Alfa 6 2,5 TD - в спомените само

Е... виж жилата първо

Comment

При загасен двигател включва ли.

Comment

Открих проблема , оказа се откачена щанга , просто е била закачена на голо ухо, там липсва пластмаса ли е или нещо друго ,което да убере луфта и да лагерува ябълката в него...
        Alfa GTV 1.8 TS
        Alfa 33 1,4 feeling 94г.

Comment

Първоначално публикувано от hammar Покажи съобщение
          Открих проблема , оказа се откачена щанга , просто е била закачена на голо ухо, там липсва пластмаса ли е или нещо друго ,което да убере луфта и да лагерува ябълката в него...
          така един път останах без скоростен лост, на един ваген де, ама си бръкнах при скоростната кутия, където влизат жилата, наместих там квото влезна. оказа се 3та. еми прибрах си се на трета
          та може би си имал възможност да спестиш разкарването на приятел по Великден
          '45 QV 155hp

Comment

Решението на проблема - пластмасова втулка за 38 стотинки..
            Alfa GTV 1.8 TS
            Alfa 33 1,4 feeling 94г.

Comment

Другото решение е чисто нова щанга оригинална от Александър Ауто - към 25 лева беше мисля.
              sigpic
              Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
              Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'

Comment

И на мен Audi едно ми го е правило тоя номер. За късмет можеше да се кара на 3-та и 4-та. Беше се разкачил само лоста, който играе роля когато местиш ск.лост на ляво и на дясно. Хубу, че беше дизел и си тръгваше на трета без проблем. За някви стотинки се реши проблема.
                www.facebook.com/workshox

Comment

Working...
                X